Comenta els capítols de Polseres Vermelles aquí. Els dilluns a les 22:30 h.

22 ene 2013

Brúxioles que busquen somriures perduts

Albert Espinosa amb dos dels seus llibres
Segons Grijalbo i Rosa dels Vents (editors) "'Brúixoles que busquen somriures perduts' és una història que emociona i que reflexiona sobre la maduresa, les decepcions, la família, la venjança, el perdó i les segones oportunitats. El protagonista de la novel·la necessita trobar el seu arxipèlag de sinceritat i per a això, haurà d'aprendre a perdonar i a perdonar-se, a perdre l'amor i a retrobar-lo; a assumir que la veritat és la cosa més important"

El quart llibre d'Albert Espinosa, sortirà a la venda el pròxim 21 de març. La novel·la de l'escriptor, actor, director i guionista de cine, teatre i televisió apareixerà també alhora en castellà, en format de llibre electrònic i com a audiollibre.

L'any 2011, va ser l'escriptor que va vendre més llibres a Espanya i el gran vencedor de la Diada de Sant Jordi, amb la suma de la seva anterior novel·la, 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine' (2011), i els seus dos títols anteriors, 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo' (2010) i 'El Món groc' (2008)

Ha superat el milió d'exemplars venuts de tota la seva obra i els seus llibres s'han publicat als Estats Units, Regne Unit, França, Alemanya, Holanda, Itàlia, Polònia, Rússia, Sèrbia, Bulgària, Portugal, Noruega, Finlàndia, Corea, Grècia, Brasil, Turquia, Suècia, República Txeca i Eslovàquia. Espinosa, que publica cada diumenge una columna a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, també és creador de les pel·lícules 'Planta 4ª', 'Será que nadie es perfecto', 'La teva vida en 65'', 'No me pidas que te bese porque te besaré' i d'obres de teatre com 'El fascinant noi que treia la llengua quan feia treballs manuals' i '4 balls'

Actualment té en cartell 'Els nostres tigres beuen llet' al Teatre Nacional de Catalunya a part de l'emisió de la segona temporada de Polseres Vermelles

Font principal: El Periódico

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Deixa el teu comentari amb responsabilitat i sense faltar al respecte.
Moltes gràcies per comentar